Hasonló könyvek

Új pénz egy új világnak

Új pénz egy új világnak

 

 

 

A Bankráció sok millió forintért megvette egy amerikai könyv kiadói jogait, ami a pénzről, a pénz történetéről és a jövőről szól.

Lefordították és kiadták magyarul is.

Aztán ingyen elérhetővé tették elektronikusan mindenki számára.

Ha érdekel a pénz története, kattints ide, töltsd le és olvasd el a könyvet vagy vásárold meg a Libri bolthálózat üzleteiben.

 

 

 

.

 

 

 

dr. Bánóczy János Népi Pénz a Közösségekért

Népi pénz1Magyarország legnagyobb helyi pénz könyve, a világban és Magyarországon már létező, sikeres és kudarcos regionális és helyi pénzek tanulságainak részletes elemzésével! https://nepipenz.wordpress.com

Magyarországon már komoly magyar nyelvű irodalma van a csereköröknek és a helyi pénzeknek, azonban még nem született egy összefoglaló mű, amely egyben tárgyalja mind a gazdasági, pénzügyi környezetet, létrejöttük, okait, mind a megvalósíthatásukból származó előnyöket és hátrányokat.

Ennek a hiánynak a pótlására, a magyar helyzetre specializálva, gyakorlati tapasztalatokat és szövetkezeti megvalósíthatóságot vizsgálva, 2016. decemberében megjelent egy új, 350 oldalas gyakorlatorientált könyv, mely Magyarország eddigi legnagyobb helyi pénz könyve, Bánóczy János Népi Pénz a Közösségekért címmel, mely megrendelhető az infoban46@gmail.com email-címen a szerzőtől, 5250 Ft-os áron plusz postaköltség vagy postaköltség nélkül személyes átvétellel egy ingyenes beszélgetéssel.

A könyv 48 oldalas betekintési lehetőségű, szabadon megosztható kivonata az alábbi scribd, slideshare, issuu oldalakon is olvasható vagy letölthető doc formátumban és pdf formátumban.